Pihtisoft on Ilmajoella toimiva toimialaltaan digitekniikkaan suuntautuva yritys.
Sivusto on muutosten alla. Toivomme kärsivällisyyttä. Uudet sivut aukeavat lähitulevaisuudessa.

Toimialaamme kuuluvat satelliittilautasten asennukset ja huollot, harava-antennien asennukset ja huollot, valvontalaitteistojen asennukset, , digiasennukset, tietokoneiden korjaukset ja huollot. Emme jälleenmyy tai välitä tietokoneita.ENNEN TIETOKONEEN/TABLETIN HUOLTOON TUONTIA TUTUSTU TÄHÄN DOKUMENTTIIN huoltoon tuonti

Huom! Viasat vanhat asiakkaat: jos haluat tarkistaa vastaanottimesi, tuo se mukanasi meille niin tarkistamme sen kunnon veloituksetta.Digiboksin tai television ohjelmistopäivitys 25 € sis alv 24%.Asennamme ja jälleenmyymme Viasatia ja ilmaiskanavalaitteistoja. Meiltä saat tarpeeseesi sopivan antenni- tai satelliittilaitteiston. Emme välitä harava-antennibokseja tai kaapelitelevisiobokseja.
Meiltä saat myös Viasatin sopimukset. Canal Digitalia emme toistaiseksi välitä rahaliikenne-esteen vuoksi.


Näin hankit Viasatin:
1. Soita numeroomme ja sovi tapaaminen kanssamme. Jos tiedät jo valmiiksi, mitä haluat, voi koko homma onnistua PIKANA yhdellä käynnillä.
2. Teemme sopimuksen tapaamisen yhteydessä operaattorin kanssa.
3. Mikäli tiedämme jo valmiiksi, mitä tarvitset, tuomme laitteet mukanamme ja asennamme ne saman tien, jos mahdollista. Muussa tapauksessa tilaamme laitteet ja asentaja tuo ne tullessaan. Mikäli asentaja ilmoittaa, että laitteet tulevat luoksesi, ÄLÄ ITSE AVAA LAATIKOITA. Asentaja tarkistaa niiden sisällön, ennenkuin ryhtyy asentamaan ja puutteiden ilmetessä laatikoiden avaaja on vastuussa.
4. Katso, miten asentaja asentaa laitteet ja lautasen istuen itse mukavasti nojatuolillasi. Asentaja ottaa sinulta laitteet testattuaan ja kortin avattuaan kuittauksen asennuspöytäkirjaan. Mukavia katseluhetkiä!    Pihtisoft varaa oikeuden muutoksiin.

    Maksuvälineenä meille käy käteinen, pankkikortti, Visa Debit/Credit/Electron, Mastercard (esim. Tuohi, Aktiiviraha), Maestro, American Express. Kortit käyvät missä tahansa olemmekin, kätevän mukana kulkevan päätteemme ansiosta.
    Yksityisasiakkaille EMME KIRJOITA LASKUA. Ilmoitamme asennuksen
    arvioidun hinnan, kun otat meihin yhteyttä tai kun meiltä otetaan yhteyttä.Päivystysnumeromme on auki ympäri vuorokauden, mutta varmiten tavoitatte meidät klo 12 ja 20 välisenä aikana.

Päivystysnumero on 040-5670465/Pekka TakalaTeamViewer etätukeen


C64 ohjelmia


Statistiikka